FAQ

Els vostres dubtes ens importen. Intentarem que trobeu les respostes a les vostres qüestions en la llista següent. L’anirem ampliant amb els suggeriments que ens feu a comercial@coachingagenda.com.

On puc adquirir una CoachingAgenda?

Si ets un particular, trobaràs les nostres agendes a AMAZON. Les nostres agendes són al seu centre logístic i des d’allí es gestionen les comandes i els enviaments. Si sou un centre educatiu, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant info@coachingagenda.com o bé truqueu al telèfon 606 586704.

Quins models de CoachingAgenda puc adquirir a Amazon?

A Amazon podràs adquirir el model Bamboo (actualment disponible en català i castellà) i el model Aligae (disponible a partir de la primera setmana de novembre de 2015).

A qui he de reclamar si no m’arriba l’agenda en el temps previst?

Amazon té un excel·lent servei d’atenció de reclamacions, atendran el vostre requeriment de manera immediata i us informaran de l’estat del vostre enviament.

Es comercialitzarà CoachingAgenda en altres llengües?

De moment CoachingAgenda es comercialitza a Espanya en dues llengües: castellà i català. Tenim previst traduir-la a altres llengües com l’euskera, el gallec i l’anglès. Considerarem la possibilitat de traduir-la a altres llengües en cas que hi hagi una demanda específica.

CoachingAgenda és un diari personal?

No. CoachingAgenda és una agenda per organitzar-te. Tu decideixes si hi vols escriure alguna cosa més personal o no. En qualsevol cas, el que realment importa és que pensis en els apartats que l’agenda et proposa: objectius, si han passat coses positives… Si finalment decideixes escriure-hi alguna cosa, sempre seran aspectes relacionats amb una motivació positiva i fins i tot pot servir per comentar-ho amb altres persones i ajudar per inspirar-nos i motivar-nos els uns als altres. També és interessant el feedback que suposen les anotacions que hi posis; t’agradarà molt llegir el que vas posar uns mesos abans i veure com t’ha anat!

S’ofereixen descomptes per packs d’agendes?

De moment només oferim condicions especials als centres educatius que adquireixin la nostra agenda. No oferim descomptes per packs d’agendes però si se sol·liciten en grup, podeu estalviar diners en les despeses d’enviament.

Teniu previst desenvolupar una CoachingAgenda online?

És un projecte que tenim previst contemplar-lo de cara a l’any 2017.

Esteu interessats a ser distribuïdors de CoachingAgenda?

En aquest cas, poseu-vos en contacte a comercial@coachingagenda.com i en parlem!

Share
Newsletter

Vols disposar de noves idees per a la teva motivació i millora personal?

Subscriu-te i et facilitarem recursos pràctics per al teu dia a dia

A l'enviar aquest formulari s'estan acceptant les condicions legals.

* indicates required
x