Testimonis

CoachingAgenda als mitjans de comunicació

CoachingAgenda ha rebut l’interés de diversos mitjans de comunicació per explicar el seu projecte i, en alguns casos, explicar alguna de les nostres agentes en particular.

  • L’agenda ALIGAE 2017 recomanada per la revista CUERPO MENTE del mes de Gener 2017, en l’especial d’Agendes i Calendaris de la seva secció de Llibres .

IMG_7887

lleidatv

14183821_1136998236373065_1346453795753466277_n

 

MIREIA-16-AGOST-MIREIA-16-AGOST

El Periodico

catalunya radio

 

 

 

Bamboo TV

  • L’agenda ALIGAE recomanada per la revista CUERPO MENTE del mes de Gener de 2016.

imagenanuncio-baja

  • L’agenda ALIGAE surt com a recomanació de regal de Nadal a la revista COSMOPOLITAN. Desembre de 2015. Enllaç: http://goo.gl/eah9ip

Agenda ALIGAE a la revista COSMOPOLITAN

CoachingAgenda al Cafeïna de TV Lleida

  • Diari “El Segre” (Lleida) del 29/08/2015. Article sobre la nostra agenda Bamboo 12-17 anys.

CoachingAgenda Segre

  • Diari “El Heraldo.es” (Aragó) del 31/08/2015. Article sobre la ostra agenda Bamboo 12-17 anys mitjançant l’article “La cara oculta del trabajo de los profesores”. Enllaç a la notícia: http://shr.gs/yRSphdh

Heraldo CoachingAgenda

Opinions de compra

Una CoachingAgenda és una eina orientada a les persones, la seva finalitat va molt més enllà de la simple funció organitzativa que fins ara tenia una agenda. Per tant, per a nosaltres, l’opinió de les persones que utilitzen una RAINBOW, BAMBOO, HUSKY o ALIGAE és important i, de fet, és el que millor reflecteix el propòsit d’una CoachingAgenda. Tots aquests testimonis estan extrets de les opinions que els nostres clients molt amablement ens han deixat a Amazon!

AGENDA BAMBOO 12-17 ANYS

“És una pràctica i original agenda amb eines del coaching per millorar: frases, reptes, … Ideal per motivar un adolescent en el seu curs escolar. La recomano!!”.

“Molt bon producte, confeccionat amb qualitat i molt creatiu. M’ha sorprès molt positivament.”

“És un producte excel·lent, diferenciat clarament del que s’entén per una simple agenda.”

“L’hi he regalat al meu fill que començarà 2n de batxillerat i li ha agradat molt, sobretot per la quantitat de possibilitats que té.”

“Molt bona agenda per als escolars, tot i que també valdria per als adults, que no sempre sabem quines són les nostres fites/objectius a aconseguir en la vida i necessitem motivar-nos. És una eina molt útil.”

 “L’agenda ha resultat una gran compra.”

Testimonis personals

Ens interessa molt conèixer la teva experiència personal amb l’agenda o com t’ha pogut ajudar a millorar la teva vida. Si ho desitges, ens ho pots explicar a mireiasero@coachingagenda.com. El teu testimoni ens servirà d’inspiració per seguir treballant i millorant l’agenda any rere any.

Ús gratuit

Volem que una CoachingAgenda sigui una eina que pugui ajudar les persones a millorar la seva vida i que ningú se’n quedi exclòs per motius econòmics. Som conscients que de vegades les persones poden passar per situacions veritablement complicades. Per aquest motiu, us facilitem una pàgina en blanc corresponent al planning setmanal perquè qualsevol persona se la pugui descarregar i imprimir gratuïtament.

Imprimeix una setmana, posa-hi les dates i utilitza-la! Si t’agrada, endavant i empra-la per tot l’any. Només et demanem una cosa, comenta o comparteix l’agenda amb un amic o amiga perquè també la pugui conèixer. T’estarem molt agraïts.

Bamboo pàgines ús gratuït pdf: Descàrrega

Aligae pàgines ús gratuït pdf: Descàrrega

La nostra gota d’aigua solidària

“De vegades sentim que el que fem és tan sols una gota d’aigua en el mar,
però el mar seria menys si li faltés aquesta gota d’aigua”
Mare Teresa de Calcuta

Estem molt agraïts de tenir entre mans aquest projecte tan motivador. CoachingAgenda vol continuar amb la seva cadena de gratitud i destinarà una part del seu pressupost a col·laborar amb iniciatives solidàries relacionades amb el món educatiu dels infants i joves.

L’any 2015 col·laborarem amb:

  • Promotora Social PROSEC, que treballa amb joves en risc d’exclusió social. Els hem fet entrega de 50 agendes Bamboo per a què les utilizin els educadors i els joves que s’escolaritzen en els seus tres centres en forma d’Unitat d’Escolarització Compartida (UEC).

Entrega PROSEC - Bamboo

L’any 2016 col·laborarem amb:

  • Promotora Social PROSEC, que treballa amb joves en risc d’exclusió social.  Repetim la col·laboració iniciada el 2015 en ser molt positiu el resultat amb els joves que van utilitzar la nostra agenda el passat curs. Hem tingut una jornada de treball amb els educadors dels seus tres centres, en forma d’Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), de Lleida (Centri Històric, Cap Pont i Almacelles) i els hem lliurat 55 agendes BAMBOO perquè les utilitzin els educadors i els alumnes durant el curs escolar 2016-2017.

img_6648 prosec-2017

 

Cada any realitzarem la nostra proposta d’acció solidària.

Share
Newsletter

Vols disposar de noves idees per a la teva motivació i millora personal?

Subscriu-te i et facilitarem recursos pràctics per al teu dia a dia

A l'enviar aquest formulari s'estan acceptant les condicions legals.

* indicates required
x