Història

La idea

Fa tres anys, en una trobada amb amics, un ens va demanar que responguéssim una pregunta: si poguessis fer qualsevol cosa, què voldries fer? No m’ho vaig pensar: m’agradaria crear un projecte propi en alguna cosa que m’apassionés. Suposo que sempre he tingut un esperit emprenedor i de vegades hi ha situacions que t’obren camins. En el meu cas va ser així, i vaig decidir sortir de la meva “zona de confort” i crear un projecte propi, però quin?

“Un desig no canvia res. Una decisió ho canvia tot”

Aleshores un dia va arribar a mi la frase que ho va activar tot: Tots naixem amb un talent però alguns encara no han obert el seu regal. Quin podia ser el meu regal? El meu nom és Mireia Seró i sóc coach experta en adolescents i joves i professora d’institut durant més de deu anys. Ensenyo a nois i noies d’entre 12 i 18 anys i sempre he estat tutora, una àrea apassionant de la meva feina. Sento una gran satisfacció ajudant els meus alumnes… tots són persones amb moltíssimes possibilitats, només cal que les vegin i decideixin en què volen millorar. M’encanta guiar-los i ajudar-los; connecto amb ells i noto que reben amb atenció i gratitud el que els intento transmetre. Aquest podia ser un talent meu. Suposo que no és casualitat que durant els meus anys de docència m’hagi format en coaching,  intel·ligència emocional, programació neurolingüística, intel·ligències múltiples, mindfulness, tècniques de motivació….. i tots els meus coneixements els aplico dia a dia en la meva feina, observant resultats molt satisfactoris!

El cert és que l’àmbit del creixement personal m’apassiona, hi ha tantes coses útils i interessants que ens poden ajudar a avançar i incrementar el nostre benestar en el dia a dia! La qüestió era, com podia fer arribar al màxim nombre possible de persones aquells recursos que jo estava aplicant i que sabia que podien ajudar-los? I vaig trobar la resposta amb una eina molt senzilla que utilitzem cada dia: una agenda!

Les agendes “corrents” només són un espai per anotar i recordar tasques i és una llàstima perquè una agenda la mirem moltes vegades cada dia! La meva hauria d’aportar un valor afegit, el màxim de recursos per ajudar les persones en el seu camí, totes les idees que jo havia anat adquirint durant els darrers anys. Així va néixer CoachingAgenda.

El projecte CoachingAgenda va nèixer per aportar recursos als alumnes adolescents i als seus tutors però el projecte de seguida va mostrar que seria molt interessant que aquesta eina pogués donar resposta a les necessitats de les diferents etapes de la vida d’una persona, i així van sorgir quatre models: un per l’etapa de 6-12 anys (agenda RINBOW), un altre per l’etapa de 12-18 anys (agenda BAMBOO), un per l’etapa universitària (agenda HUSKY) i un per adults (agenda ALIGAE). Totes les agendes tindrien la mateixa filosofia: motivació, valors positius i creixement personal.

La creació

Sóc enginyer de formació i vaig exercir com a tal durant 9 anys abans de la meva etapa com professora. Crec que aquesta és una altra de les claus que m’han portat a crear el projecte CoachingAgenda. Un enginyer va a lo pràctic i treballa analitzant opcions i desenvolupant la solució òptima d’allò que es necessita. De fet, vaig dissenyar les pàgines de cada model d’agenda com si fos un plànol dels que tantes vegades havia dissenyat. He desenvolupat pas a pas totes la CoachingAgenda perquè cadascuna sigui una solució òptima al que jo necessitava.

Quan mires enrere amb una mica de perspectiva, t’adones que totes les etapes de la teva vida t’han aportat alguna cosa valuosa. Tard o d’hora en trauràs un profit. Jo estic molt agraïda de totes les etapes de la meva vida perquè m’han portat fins aquí.

El resultat

CoachingAgenda és el resultat d’un projecte honest desenvolupat amb esforç i il·lusió. Quan penso en l’efecte positiu que CoachingAgenda pot tenir en la vida de moltes persones, em sento molt afortunada de tenir aquest projecte entre mans. Només sé que de vegades la vida et va portant, és molt important avançar, formar-se, i seguir els interessos i passions amb esforç, persevarança i compromís!

“Desprès d’escalar una gran muntanya descobreixes que a l’altra banda hi ha més muntanyes per escalar”
Nelson Mandela

Share
Newsletter

Vols disposar de noves idees per a la teva motivació i millora personal?

Subscriu-te i et facilitarem recursos pràctics per al teu dia a dia

A l'enviar aquest formulari s'estan acceptant les condicions legals.

* indicates required
x