Escriure un mapa de desitjos és el punt de partida

Mapa de destijos, Bamboo

27 abril 2015

ESCRIURE UN MAPA DE DESITJOS ÉS EL PUNT DE PARTIDA

Un desig és el punt de partida de tot èxit, és el primer pas. No hi ha res que no es pugui fer realitat si aconseguim ajuntar un desig amb una creença. Formular els nostres desitjos i, sobretot, posar-los per escrit, ens dóna un rumb, una guia, i ens obre els camins cap a la nostra pròpia felicitat. Una CoachingAgenda sempre comença amb el teu propi MAPA DE DESITJOS.

Com podem formular els nostres desitjos?

1.- Voler que passi, tenir el convenciment que ho aconseguiràs. Formula el teu desig en temps PRESENT, com si ja fos realitat.

2.- Connecta’l amb els teus valors, amb les teves necessitats. Centra’t en tot allò POSITIU que t’aportarà en lloc de centrar-te en allò que vols evitar o no vols tenir. Qualsevol cosa a la qual prestis atenció creixerà amb més força en la teva vida; qualsevol cosa a la qual deixis de prestar atenció, es marcirà i desapareixerà.

3.- Assegura’t que el desig sigui una cosa que realment VOLS veure convertida  en realitat en la teva vida i no una cosa que sorgeix de les teves exigències: “he de” o “necessito”.

4.- Els teus desitjos han de ser una cosa que DEPENGUI DE TU; no han d’implicar un canvi d’actitud en una altra persona o un canvi en factors externs.

5.- Posa EMOCIÓ als teus desitjos; recrea’t tantes vegades com vulguis en experimentar les emocions que et produirà aconseguir el teu desig. Visualitzar la teva nova realitat i visualitzar-te a tu mateix amb els teus desitjos t’ajudaran en aquest procés!

La teva llista de desitjos necessita una eina per al dia a dia perquè iniciïs el teu camí cap a la teva nova vida, necessites un pla d’acció per concretar els teus objectius a curt-mig termini. Una CoachingAgenda et proposa que facis un PLA D’ACCIÓ cada tres mesos, especificant els teus objectius concrets, i cada mes et proposa que revisis els teus èxits. El pla d’acció és el que va guiant el teu camí, però els teus desitjos són el motor de tot. És important realitzar l’exercici de pensar-los i escriure’ls en paper!

Sovint no aconseguim el que desitgem per falta d’atenció i enfocament, per no estar organitzats i també per no pensar en el que realment desitgem i no definir amb detall els objectius, dissenyant acuradament el pla que s’haurà de dur a terme. Vivim dins les nostres rutines sense adonar-nos on ens estan portant perquè no ens parem a pensar quina direcció volem prendre.

El primer pas per a convertir la nostra vida en la que volem és escriure el nostre mapa de desitjos perquè mentre segueixin estant en la nostra ment correm el risc que segueixin sent només un somni!

Mireia Seró
Creadora de CoachingAgenda

 

PD: Pots subscriure’t al newsletter de CoachingAgenda; cada quinze dies et posarem al dia amb més recursos que et poden ajudar en el teu dia a dia. Per últim, t’animo deixar un comentari. La teva experiència i/o opinió sempre ens resulten interessants i poden ajudar altres persones!

192

Share
Etiquetes:,

Comments are closed.

Newsletter

Vols disposar de noves idees per a la teva motivació i millora personal?

Subscriu-te i et facilitarem recursos pràctics per al teu dia a dia

A l'enviar aquest formulari s'estan acceptant les condicions legals.

* indicates required
x